Super voordelige brillen en zonnebrillen

Een nieuwe (zonne)bril hoeft helemaal niet duur te zijn. Bestel je bril heel eenvoudig online bij Charlie Temple. Je krijgt een bril van goede kwaliteit, zonder een fortuin uit te geven. Met 30 dagen bedenktermijn en 2 jaar garantie op de bril. CZdirect-verzekerden ontvangen tevens een gratis hippe brillenkoker ter waarde van € 7,99! Je hebt al een bril op sterkte voor € 25,-. Je kunt kiezen uit een bril, een multifocale bril of een zonnebril met of zonder glazen op sterkte.


Kies jouw favoriete bril en één van de volgende brillenkokers: de foldable geometric case black, green of blue t.w.v. € 7,99. Voer daarna de actiecode CZdirect2018 in (in je winkelmandje aan het einde van het bestelproces). Je korting op de brillenkoker wordt dan automatisch verrekend (je krijgt hem dan gratis). Let op: de kortingscode werkt pas nádat je een brillenkoker hebt toegevoegd aan je order. Voer de code dus pas daarna in.


Charlie Temple vindt dat het kopen van een bril leuk & makkelijk moet zijn en dat iedereen een bril van de beste kwaliteit moet kunnen kopen, zonder een fortuin uit te geven. In Delft worden de brillen ontworpen en de glazen geslepen in het eigen glasatelier van Charlie Temple. Zo zorgen ze ervoor dat jij een bril van topkwaliteit voor de beste prijs en de beste service kunt krijgen. Met de gratis brillenkoker die je als CZdirect-verzekerde krijgt blijft je bril prachtig.