Vergoeding voetbehandeling overige situaties

Wat krijg je vergoed voor een voetbehandeling in overige situaties? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijg je vergoed?

Een voetbehandeling in overige situaties gaat om een algemene voetbehandeling. Dit betekent dat er geen sprake is van diabetes, ernstige bloedvatproblemen in de benen of reumatoïde artritis.


Een arts schrijft de voetbehandeling voor, een podotherapeut of podoloog voert de behandeling uit. Wij vergoeden deze voetbehandelingen uit de aanvullende verzekering.

2017

Je hebt recht op de volgende vergoeding:

VerzekeringVergoeding
Basisverzekering CZdirect

Geen vergoeding

StartGeen vergoeding
Basic € 70,-
Extra€ 115,-

* Het afgesproken tarief is het gemiddelde tarief dat wij bij gecontracteerde zorgverleners / leveranciers betalen voor de zorg die je krijgt of het hulpmiddel dat je krijgt of leent. Bekijk de verschillende tarievenlijsten.

Eigen bijdrage en eigen risico

Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. Je betaalt ook geen eigen risico.

Waar kun je terecht?

Op zoek naar een zorgverlener die een contract met ons heeft? Vind een geschikte zorgverlener External link in jouw buurt.


Je kunt jouw selectie verfijnen op: podotherapeut, podoloog. De behandelaar moet zijn aangesloten bij een door CZdirect erkende beroepsvereniging voor voetzorg.


disclaimer
We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen.


Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ External link.