Vergoeding Care for Cancer kankerzorg

Wat krijg je vergoed voor Care for Cancer kankerzorg? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijg je vergoed?

Wij vergoeden 5 consulten van Care for Cancer kankerzorg uit onze basisverzekering. De oncologieverpleegkundigen van Care for Cancer bieden individuele ondersteuning aan mensen met kanker. Ze komen bij je thuis en beantwoorden vragen over de diagnose en behandeling en geven voorlichting over aanvullende zorgmogelijkheden zoals inloophuizen of patiëntenorganisaties. Care for cancer sluit aan op de zorg van het ziekenhuis en heeft als doel dat mensen met kanker minder stress en onzekerheid ervaren en sterker staan in het ziekteproces.

2018


Je hebt recht op de volgende vergoeding:

VerzekeringVergoeding

Basisverzekering
CZdirect

5 consulten

StartGeen vergoeding
Basic Geen vergoeding
ExtraGeen vergoeding

Eigen bijdrage

Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Eigen risico


Deze vergoeding vanuit de basisverzekering valt onder het eigen risico. Het eigen risico geldt voor verzekerden vanaf 18 jaar. In 2018 is het verplicht eigen risico € 385,- per jaar. Heb je gekozen voor een vrijwillig eigen risico? Dan verrekenen we de kosten eerste met je verplichte eigen risico en daarna met je vrijwillig eigen risico.

Heb je je volledige eigen risico betaald? Dan vergoeden we de zorg tot tot het maximumbedrag waarvoor je bent verzekerd.

Lees meer over het eigen risico

Waar kun je terecht?

Wil je gebruikmaken van de diensten van Care for cancer? Vul dan het aanmeldingsformulier External link (PDF) in. Om de consulten vergoed te krijgen, heb je een handtekening nodig van je behandelend specialist. Care for Cancer External link neemt daarna binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.


disclaimer
We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen.


Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ External link.