Vergoeding inloophuizen voor (ex) kankerpatiënten

Wat krijg je vergoed voor de geestelijk maatschappelijke zorg die het inloophuis voor (ex-) kankerpatiënten levert? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijg je vergoed?

Ben je (ex-)kankerpatiënt? In 2018 krijg je (en je eventuele partner en gezinsleden) een eenmalige vergoeding van maximaal € 150,- voor geestelijk maatschappelijke zorg in een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten.


Zijn je partner en gezinsleden zelf verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg? Dan komen de kosten voor vergoeding in aanmerking onder hun eigen aanvullende verzekering. Zijn je partner en gezinsleden niet verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg of niet verzekerd bij ons? Dan komen de kosten voor vergoeding in aanmerking onder jou aanvullende verzekering.

2018

Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. In 2018 heb je recht op de volgende vergoeding:

Verzekering

Vergoeding

Basisverzekering CZdirectGeen vergoeding
Start € 150,-
Basis€ 150,-
Extra€ 150,-

Eigen bijdrage en eigen risico

Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. Je betaalt ook geen eigen risico.

Waar kun je terecht?

Je kunt terecht bij de door ons erkende inloophuizen. Dit zijn de inloophuizen die aangesloten zijn bij Stichting IPSO. IPSO is de brancheorganisatie voor inloophuizen en psycho-oncologische centra in Nederland.


Je kunt een inloophuis zonder verplichtingen altijd bezoeken om een praatje te maken met de aanwezige gastheren/vrouwen. Er is informatie voorhanden en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Je kunt terecht bij de door ons erkende inloophuizen. Dit zijn de inloophuizen die aangesloten zijn bij Stichting IPSO. IPSO is de brancheorganisatie voor inloophuizen en psycho-oncologische centra in Nederland.


Je kunt een inloophuis zonder verplichtingen altijd bezoeken om een praatje te maken met de aanwezige gastheren of -/vrouwen. Er is informatie voorhanden en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.


disclaimer
We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen.


Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ External link.