Vragen over het bestellen van hulpmiddelen en medicijnen

Hulpmiddelen online bestellen. Hoe werkt dat?

Sommige hulpmiddelen, bijvoorbeeld verbruiksartikelen zoals incontinentiematerialen en stomamaterialen, kun je online bestellen. Dit kan alleen bij gecontracteerde leveranciers. Vind een gecontracteerde leveranciers en bekijk per leverancier welke mogelijkheden er zijn voor het online bestellen en leveren van hulpmiddelen.

Wat als een hulpmiddel aangemeten moet worden?

Heb je een hulpmiddel nodig dat aangemeten moet worden? Dan hoef je deze niet bij een internetleverancier te bestellen. Je hoeft ook niet bij te betalen omdat je niet bij de internetleverancier hebt besteld. Voor een gecontracteerde leverancier in de buurt kun je contact opnemen met de CZ Hulpmiddelenlijn via 088 555 77 88.

Wat als ik met spoed een hulpmiddel nodig heb?

Heb je met spoed een hulpmiddel nodig? Neem dan contact op met de CZ Hulpmiddelenlijn via 088 555 77 88. Je hoeft niet bij te betalen omdat je niet bij de internetleverancier hebt besteld.

Kan ik veilig medicijnen online bestellen?

Als er geen spoed bij is, kun je veilig en betrouwbaar je medicijnen online bestellen. Maar je kunt ook bij een apotheek in de buurt je medicijnen bestellen.


Lees hoe online bestellen van medicijnen werkt.

Wat als ik met spoed een medicijn nodig heb, of een medicijn met magistrale bereiding?

Moet je dezelfde dag of de volgende dag met spoed medicijnen gebruiken? Of heb je een medicijn met magistrale bereiding nodig? Dan kun je het beste naar de apotheek bij jou in de buurt.
Zoek een apotheek bij jou in de buurt.