Wat is de zorgverzekering CZdirect?

Welkom bij CZdirect

Wij zijn dé betaalbare online zorgverzekering van CZ.
Met bijna 3,5 miljoen klanten is CZ één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Als klant van CZdirect weet je daarom dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar: jouw gezondheidsbelangen staan voorop!

Waarom kiezen voor CZdirect?

Wil je goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig is? En wil je je verzekeringszaken graag online regelen? Dan is CZdirect dé zorgverzekering voor jou: betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijk.

 • Je kunt alles online regelen, op het moment dat jou dat het beste uitkomt. Of het nu gaat om het indienen van declaraties, het bestellen van medicijnen of hulpmiddelen of het stellen van een vraag.
  Bekijk wat je allemaal online kunt doen

 • Overstappen kost geen moeite met de handige overstapservice. Als jij je zorgverzekering bij ons afsluit, regelen wij dat je huidige zorgverzekering wordt stopgezet.
  Lees meer over de overstapservice

 • Je hoeft je niet elke maand druk te maken over het insturen van acceptgiro’s: je betaalt gewoon automatisch per maand of per jaar.

 • Je kunt terecht bij alle zorgverleners waarmee CZ samenwerkt. Dat zijn er ruim 45.000! Er zit dus altijd een goede zorgverlener bij jou in de buurt.
  Vind de beste zorg

 • Bij CZdirect betaal je minder dan bij veel andere zorgverzekeraars. Dat komt doordat je bij ons alles online regelt, je automatisch betaalt per maand of jaar en kiest uit maximaal 2 eigen risico’s.
  Bekijk onze voordelige premie