Zorg vinden

Bij CZdirect kun je rekenen op de beste zorg. Wil je online gezondheidsadvies? Of zoek je een arts of zorgverlener bij jou in de buurt? Wij helpen je verder.

Vind een zorgverlener

Je zoekt een zorgverlener. Waar kun je het beste terecht? Zoek op behandeling, aandoening, specialisme of hulpmiddel. Dan helpen we je de juiste keuze te maken.


Heeft je zorgverlener een contract met ons?

Wij maken afspraken met zorgverleners en leveranciers, zodat je de zorg krijgt die je nodig hebt. Van goede kwaliteit, op tijd en tegen een betaalbare prijs. Bij de CZdirect basisverzekering moet je zorgverlener of leverancier een contract met CZdirect hebben. Is dat niet het geval? Dan kan het zijn dat je moet bijbetalen.


Online gezondheidsadvies

  • Chatten via App de Dokter: met App de Dokter kun je direct chatten en zo antwoord krijgen op medische vragen. De chatfunctie is anoniem en beveiligd, zo weet je zeker dat je gesprekken privé blijven.
    Lees meer over App de Dokter
  • Vraag het de e-deskundige: je kunt je vraag ook per e-mail stellen. Verschillende e-deskundigen staan voor je klaar. Bijvoorbeeld een fysiotherapeut, apotheker, psycholoog en diëtist. Zij beantwoorden jouw vragen per e-mail binnen 2 werkdagen.
    Vind een e-deskundige en stel je vraag