App de dokter

Wij zetten ons in voor meer en betere digitale diensten, zodat je je zorg kunt regelen wanneer het jou uitkomt. Ook via je smartphone.


Onze nieuwste innovatie is App de Dokter, waarmee je kan chatten met een medewerker van ons medisch team en zo antwoord krijgt op al je gezondheidsvragen. Is jouw huisarts al aangesloten bij App de Dokter? Regel dan ook je afspraken of je herhaalmedicatie snel en gemakkelijk via de app. Zo ben je niet langer afhankelijk van de telefonische bereikbaarheid van jouw huisarts!

Denk mee over App de Dokter

Bij de ontwikkeling van de nieuwe app kunnen we feedback goed gebruiken. We nodigen daarom klanten met een aangesloten huisarts uit om de app te testen. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar ben je wel nieuwsgierig? Download App de Dokter en geef je mening via appdedokter@czdirect.nl.

Dit kun je met App de Dokter

Met App de Dokter regel je je zorg heel gemakkelijk via je smartphone. Zo kun je:


  • Chatten met een deskundige en je gezondheidsvraag stellen.
    Zodra jouw huisarts is aangesloten bij App de Dokter, regel je nog meer gemakkelijk via de App en kun je ook:

  • Herhaalrecepten bestellen
  • Een afspraak maken met je eigen huisarts

Chat met ons medisch team
Heb je een medische vraag? Bijvoorbeeld over een pijntje dat maar niet over gaat of een bijsluiter die je niet helemaal snapt? Met App de Dokter stel je deze vragen aan een team van medisch deskundigen. Is je vraag lastig onder woorden te brengen? Bijvoorbeeld omdat je je zorgen maakt over een moedervlekje? Stuur gewoon een foto mee.

De chatfunctie is anoniem en beveiligd. Zo weet je zeker dat jullie gesprekken privé zijn. Chatten kan op werkdagen van 7.00 uur tot en met 23.00 uur, op alle andere dagen van 09.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens openingstijden krijg je binnen 1 uur antwoord op je vraag. Zijn we offline en heb je toch een vraag? Stel hem alvast, je krijgt dan antwoord zodra we weer bereikbaar zijn.

Maak een afspraak met je huisarts
(alleen als jouw huisarts is aangesloten)

Liever even langs bij je huisarts? Maak gemakkelijk een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. Als je wilt, plaatst de app je afspraak gelijk in je agenda. Wel zo gemakkelijk.

Bestel je herhaalrecepten
(alleen als jouw huisarts is aangesloten)

Zijn je medicijnen op en heb je nieuwe nodig? Bestel je herhaalrecepten via de app. Zodra jouw huisarts ze heeft goedgekeurd, krijg je een berichtje en worden je medicijnen voor je klaargezet bij je eigen apotheek.

Is mijn huisarts aangesloten?
Nog niet alle huisartsen zijn aangesloten. We werken er hard aan om zo snel mogelijk meer huisartsen aangesloten te krijgen. We geven je een seintje per mail als jouw huisarts is aangesloten.

Privacy boven alles
We snappen dat er informatie over jou in de app staat die je niet met anderen of met ons wilt delen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dat alleen die informatie in de App wordt opgeslagen die strikt noodzakelijk is. Bovendien bewearen we je persoonsgegevens nietl anger dan strikt noodzakelijk. Zo blijft jouw persoonlijke informatie ook privé.