Zorg vinden

Heb je vragen over je gezondheid? Of zoek je een arts of zorgverlener bij jou in de buurt? We helpen je snel de zorg te vinden die je nodig hebt.

Zoek een zorgverlener

Bij welke zorgverlener kun je het beste terecht? Zoek op behandeling, aandoening, specialisme of hulpmiddel. Dan helpen we je de juiste keuze te maken.


Vind de beste zorg External link

Heeft je zorgverlener een contract met ons?

Wij maken afspraken met zorgverleners en leveranciers over hun prijzen en kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd de beste zorg krijgt. Bij de CZdirect basisverzekering moet je zorgverlener of leverancier een contract hebben met CZdirect. Voor zorg van niet-gecontracteerde zorgverleners moet je meestal zelf bijbetalen.


Zo maken we afspraken met zorgverleners

Wachtlijstbemiddeling

Duurt het je te lang voordat je terecht kan bij de zorgverlener van jouw keuze? We helpen je graag met het vinden van een passend alternatief.


Wachtlijstbemiddeling External link

3 goede vragen voor bij de dokter

Binnenkort een gesprek met je arts? Bereid je voor met de 3 goede vragen. En kies gezamenlijk de behandeling die het beste past bij jouw situatie.


3 goede vragen voor bij de dokter

Second opinion

Twijfel je over een diagnose of behandeling? Dan kun je een second opinion aanvragen bij een andere arts of behandelaar. Een second opinion betekent niet dat het onderzoek opnieuw wordt gedaan. Het betekent dat een andere arts hetzelfde onderzoek bekijkt. Je krijgt een vergoeding voor een second opinion vanuit jouw basisverzekering.

Second opinion External link