App de dokter

Wij zetten ons in voor meer en betere digitale diensten, zodat je je zorg kunt regelen wanneer het jou uitkomt. Ook via je mobiel.


Onze nieuwste innovatie is App de Dokter, waarmee je kan chatten met een medewerker van ons medisch team en zo antwoord krijgt op al je gezondheidsvragen. Je regelt je zorg dus heel gemakkelijk via je mobiel.

Chat met ons medisch team

Heb je een medische vraag? Bijvoorbeeld over een pijntje dat maar niet over gaat of een bijsluiter die je niet helemaal snapt? Met App de Dokter stel je deze vragen aan een team van medisch deskundigen. Is je vraag lastig onder woorden te brengen? Bijvoorbeeld omdat je je zorgen maakt over een moedervlekje? Stuur gewoon een foto mee.

De chatfunctie is anoniem en beveiligd. Zo weet je zeker dat jullie gesprekken privé zijn. Chatten kan op werkdagen van 7.00 uur tot en met 23.00 uur, op alle andere dagen van 09.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens openingstijden krijg je binnen 1 uur antwoord op je vraag. Zijn we offline en heb je toch een vraag? Stel hem alvast, je krijgt dan antwoord zodra we weer bereikbaar zijn.


Per 1 januari 2019 wordt CZdirect Just. App de Dokter is daarom vanaf nu Just App de Dokter. Hier kun je als CZdirect-klant ook gewoon gebruik van maken.


Privacy boven alles

We snappen dat er informatie over jou in de app staat die je niet met anderen of met ons wilt delen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alleen informatie die strikt noodzakelijk is, in de App wordt opgeslagen. Bovendien bewaren we je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Zo blijft jouw persoonlijke informatie ook privé.