Zorg regelen

Vragen over je gezondheid? Medicijnen bestellen, reisvaccinaties: je hoeft er de deur niet meer voor uit. Bij CZdirect regel je je zorg makkelijk online.

App de Dokter

Met App de dokter regel je je zorg heel gemakkelijk via je mobiel, wanneer het jou uitkomt. Zo kun je 7 dagen per week, ook in de avonden, chatten met een medewerker van ons medisch team over jouw gezondheidsvragen. Bijvoorbeeld als je een moedervlekje niet vertrouwt, een bijsluiter niet helemaal snapt of flinke koorts hebt.


Lees meer over App de Dokter

E-deskundigen

Heb je al een gerichte vraag aan een specialist? Stel dan je vraag aan een van onze e-deskundigen. Bijvoorbeeld een fysiotherapeut of psycholoog. Zij beantwoorden jouw vragen binnen twee werkdagen.


Lees meer over de e-deskundigen

Online medicijnen bestellen

Voor het bestellen van medicijnen hoef je met CZdirect niet meer de deur uit. Je kunt ze, als er geen spoed bij is, heel makkelijk bestellen bij Mijnmedicijnonline.nl External link.

Lees meer over de online apotheek

Reisvaccinaties

Via CZdirect kun je je thuis laten vaccineren voor je reis. Op het moment dat het jou uitkomt! Plan online een afspraak voor reisvaccinaties.

Lees meer over reisvaccinaties

Zorgteam

Het CZ Zorgteam helpt je bij het vinden en regelen van zorg. Ze luisteren jaar jouw verhaal, wijzen je de weg en helpen je met regelwerk.

CZ Zorgteam External link