Zorgverzekeringen van CZdirect

Goedkope basisverzekering van CZdirect

Ook al ben je kerngezond, toch ben je in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De belangrijkste zorg is opgenomen in de verplichte basisverzekering. Zoals een bezoek aan de huisarts of opname in het ziekenhuis.

Meer zekerheid? Kies een aanvullende verzekering

Als je voor meer zorg verzekerd wilt zijn, kun je bij CZdirect een aanvullende verzekering afsluiten. Je kunt kiezen uit 3 aanvullende verzekeringen:

 • Aanvullende verzekering Start

  Aanvullende verzekering Start

  In de aanvullende verzekering Start zitten vergoedingen voor gebeurtenissen die iedereen kunnen overkomen, maar die niemand verwacht. Zoals spoedeisende zorg in het buitenland of een behandeling bij de tandarts na een ongeval.

 • Aanvullende verzekering Basic

  Aanvullende verzekering Basic

  Naast zorg die je echt niet verwacht nodig te hebben, zitten er in de Basic ook vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en brillen en contactlezen.

 • Aanvullende verzekering Extra

  Aanvullende verzekering Extra

  Hou je van zekerheid? Met het Extra-pakket krijg je extra hoge vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, bril of lenzen en alternatieve geneeswijzen.

En 2 tandartsverzekeringen

Kom je regelmatig bij de tandarts? Kies dan voor een tandartsverzekering:

 • Aanvullende verzekering Tand 1
  De aanvullende verzekering Tand 1 vergoedt 75% van je tandartskosten tot € 250,- per jaar. Moet je tandartskosten maken door een ongeval? Dan krijg je deze vergoed tot € 10.000,-
 • Aanvullende verzekering Tand 2
  De aanvullende verzekering Tand 2 vergoedt 75% van je tandartskosten tot € 500,- per jaar. Moet je tandartskosten maken door een ongeval? Dan krijg je deze vergoed tot € 10.000,-

Je kunt kiezen voor alleen een aanvullende verzekering of alleen een tandartsverzekering. Natuurlijk mag het ook allebei. Weet je niet zeker welk pakket het beste bij jou past? Doe dan onze test! Of bekijk alle pakketten op een rij.
Weet je niet zeker welk pakket het best bij jou past?