Wie zijn in 2016 onze gecontracteerde leveranciers van stoma- en incontinentiemateriaal?

CZdirect wil dat je waar krijgt voor je geld. Daarom maken we voor 2016 nieuwe afspraken met leveranciers van hulpmiddelen. De leveranciers voor stomamateriaal en incontienentiemateriaal (afvoerend en absorberend) zijn bekend.

Voor wie verandert het?

Maak jij gebruik van stomamateriaal of incontinentiemateriaal? Dan krijg je mogelijk te maken met een nieuwe leverancier. Want per 1 januari 2016 hebben we minder gecontracteerde leveranciers. Het kan dus zijn dat de leverancier waarvan jij nu je spullen ontvangt, volgend jaar geen contract meer heeft met CZdirect. Verandert er iets voor jou? Dan ontvang je een brief met daarin de wijzigingen.

Waarom verandert het?

Uit onderzoek blijkt dat sommige hulpmiddelen erg duur zijn. Onnodig duur. We hebben met enkele leveranciers scherpe afspraken gemaakt zodat ze hulpmiddelen aanbieden voor redelijke prijzen.

We bezuinigen niet op kwaliteit

Uiteraard blijft CZdirect hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de hulpmiddelen en de service van de leverancier. Ook volgend jaar kun je ook gewoon gebruikmaken van de materalen waar je tevreden over bent. Maar dan mogelijk via een andere leverancier.

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nu al vragen hebt. We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Bel: (076) 52 43 700 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 08:30–17:00 uur).