WhatsApp voor CZdirect-verzekerden

Naast bellen, chatten en e-mailen, kun je ook WhatsAppen met een van onze medewerkers! Je krijgt binnen 2 uur antwoord op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur.

Hoe werkt het?

  • Download WhatsApp in de appstore van je mobiele telefoon.
  • Voeg het telefoonnummer 06 10 32 02 91 toe aan je contactpersonen.
  • Start een gesprek en stel je vraag.

Handig om te weten:

  • Je kunt altijd een appje naar ons sturen, ook buiten openingstijden. Wij reageren op jouw bericht op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur.
  • Heb je een vraag over bijzondere (bijvoorbeeld medische of vertrouwelijke) persoonsgegevens? Of hebben we deze gegevens nodig om jouw vraag te kunnen beantwoorden? Dan kunnen we de vraag via WhatsApp niet in behandeling nemen. Dit met het oog op de privacy van je gegevens. We raden je dan aan om per e-mail, chat of telefoon contact met ons op te nemen.

Privacy

We delen via WhatsApp geen privacygevoelige informatie met je, zoals medische gegevens of andere persoonsgegevens. Want WhatsApp is minder betrouwbaar en veilig dan bijvoorbeeld e-mail of chat. We zullen je dus nooit vragen om vertrouwelijke informatie. We verzoeken je vriendelijk om ook niet uit jezelf privacygevoelige gegevens te delen via WhatsApp.